Ik ben Els, en ik nam mijn plaatsje op deze wereld in op 21 maart 1974.
Van kinds af aan was ik gefascineerd door het menselijk lichaam, gezondheid en wat Moeder Natuur ons te bieden had in haar wonderlijke medicijnkastje.

Op mijn 18e begon ik aan mijn studies motorische revalidatie aan UGent. Daarnaast volgde ik ook de gespecialiseerde opleiding Myofasciale Therapie.

Na enkele jaren gewerkt te hebben als sportkine, bleef ik met vragen zitten, waarop mijn klassieke kine-opleiding geen antwoorden kon bieden.

Ik startte de opleiding Osteopathie. Een nieuwe wereld gin voor me open. Plots werden mijn antwoorden beantwoord, en voelde ik dat ik eindelijk problemen kon aanpakken, daar waar ik naar mijn gevoel voorheen geen vat op had.
Over de jaren heen specialiseerde ik me in het manueel behandelen van stress-gerelateerde klachten.

In 2015 startte ik, naast mijn praktijk, het project RELeaSe Tea. Een project rond losse thee en kruideninfusies, waarbij gezondheid centraal staat, en ik deze heerlijke, gezonde dranken, die de natuur ons schenkt, op een aangename manier in de kijker wil plaatsen, met als doel mensen bewust te maken van deze lekkere dranken, en hen te laten inzien dat deze een waardevolle, ondersteunende en gezonde plaats kunnen innemen in het dagelijkse dieet.

RELeaSe Tea groeide uit van een kleinschalig projectje tot een heuse zaak.

Op dit moment combineer ik beide praktijken : Theesommelier en Therapeut, waarbij ik me in de praktijk voornamelijk toeleg op het behandelen van spanningshoofdpijn.